Herkes kazanırken sen eksik mi kalacaksın?

Herkes kazanırken sen eksik mi kalacaksın..

Nasıl bir sistemin içindeyiz ki herkes kazanıyor. 

İstisnasız herkes. 

Kaybedenler ya haber değeri taşımadığından ya da duymak istemediğimizden olacak ki hiç akışımıza düşmüyor. Dikkat edin: Sağımızda, solumuzda herkes ya kripto paralar ya borsa ya da dövizde. Herkesin ekranına şöyle bir göz atın yeşiller, kırmızılar..

En büyük motivasyonda bu kazanan insanların efsaneleşmiş hikayeleri: "Kredi çekti, kredisini ödedi üzerine arabasını değiştirdi, Abi evini sattı, koyduğu paranın 3 katını alıp, 2 ev daha aldı, Abi altcoinler çok kazandırdı, öyle böyle değil..."



Herkes deli gibi kazanıyor, konuşuyor ve her yerden geliyorlar. Hiç ilgili olmayacağını düşündüğün kişiler bile bu piyasalar hakkında yorum yapabiliyor. Onu aldı, bu verdi, şunu şu seviyeye çıkartacaklarmış, şu coinin teknolojisi şöyleymiş...

Şöyle durup derin bir nefes alayım dersen, burnundan hava yerine ichimoku bulutu giriyor.

Bu kazanım karşısında insanın aklında sadece şu geçiyor: "Benim neyim eksik.."

İşte tam da orada başlıyor mücadele.

Eksik kalabilecek misin bu dünya mücadelesinden yoksa sen de o piyasanın içinde eriyip gidecek misin?




Herkes kazanırken sen eksik mi kalacaksın? Herkes kazanırken sen eksik mi kalacaksın? Reviewed by Es'Or on Aralık 14, 2021 Rating: 5

2 yorum:

  1. Hep kazananlar hikayelerini anlatıyor, ya da insanlar hep başarılarından ve yatırım konusunda nasıl da çok iyi olduklarından bahsediyorlar. Riskleri ve tehlikeleri anlatanları da iyi dinlemek ve makul kararlar almak bizim için en hayırlısı olacaktır. Eniştem bir hisse söyledi diyip para batıran ne kadar çok insan var. Her zaman riskler göz önünde bulundurulmalıdır. (Kendine Yatırım Tavsiyesidir)

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.